Johnny English

Johnny English

Într-o lume nesigură, în mod sigur te poţi baza pe Serviciul Secret Britanic. Cunoscut în toată lumea datorită agenţilor săi valoroşi, a tehnologiei avansate în ceea ce priveşte armele, acest serviciu se numără printre ultimele bastioane ale onoarei cu adevăraţi apărători ai dreptăţii.
Atunci când un plan bine pus la punct de a fura bijuteriile regale atât de iubite în Anglia este depistat de Serviciu, crema acestei organizaţii, agentul Nr. 1, va fi trimis să rezolve cazul.
… Şi ajunge imediat la loc de verdeaţă. Din păcate pentru Serviciul Secret Britanic, aproape toţi agenţii de valoare se vor alătura lui Nr. 1 pe lumea cealaltă … în urma unui incident foarte urât – o explozie în timpul unei înmormântări. Cine poate fi în spatele unui asemenea plan diabolic? Poate aceiaşi oameni care au pus la cale furtul bijuteriilor regale.
Acum a mai rămas un singur om care speră să-şi poată apăra ţara, să-şi răzbune colegii de echipa eliminaţi şi să facă lumină în acest caz, salvând totodată simbolurile imperiului Britanic de altă dată: bijuteriile regale,Johnny English.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

1h 28m 2003

Background
  • NETUSubtitrat Romana - HD

Daca nu va descurcati cu site-ul dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.
Am adaugat sectiune de cereri, daca nu gasiti ceva pe site dati un click aici

Comentarii 0