The Lion King - Regele leu HD

The Lion King

S-a adaugat versiunea HD.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 58m 2019

Background
 • NETUSubtitrat Romana - HD
 • NETUSubtitrat Romana - CAM
 • FembedSubtitrat Romana - CAM
<iframe width="560" height="315" src="https://fsgratis.com/playerembed/2/2830/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://fsgratis.com/playerembed/3/2830/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Daca nu va descurcati cu site-ul dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.
Am adaugat sectiune de cereri, daca nu gasiti ceva pe site dati un click aici

Comentarii 2

 • Elena Darie - 28 martie, 2020

  Buna ziua,
  In aceasta perioada, foarte multi copii isi doresc sa vizioneze filme pentru varsta lor. Mi-as dori sa le dau aceasta sursa, după lungi cautari, din pacate, mesajele obsedante din dreapta sunt nepotrivite ! Se poate face ceva ?? V-am fi recunoscatori !!!

  • FSGratis - 28 martie, 2020

   Buna, e foarte probabil sa fie scoase azi.
   Dar, or sa ramane reclamele playerelor, de tip pop-up, care se deschid odata ce dati play, nu stim ce fel de reclame vor fi acolo, deoarece nu avem control.