The Sisterhood

The Sisterhood

Ashley Shields a avut un an dur după moartea mamei sale, dezintegrarea căsătoriei sale și a fost preluată pentru o promovare la muncă. Așadar, când sora ei Jasmine o aduce la un grup de femei, The Sisterhood, este intrigată și speră să se simtă suficient de împuternicită pentru a-și schimba viața. Condusă de dorința enigmatică și carismatică, The Sisterhood oferă lui Ashley tot ceea ce promite. Obține o creștere la locul de muncă, divorțul este rezolvat în favoarea ei și în sfârșit se simte împlinită și fericită. Însă, în scurt timp, descoperă că beneficiile Sisterhood vin la un preț abrupt și uneori ilegal. Pe măsură ce Ashley află mai multe despre The Sisterhood și este forțată să participe la activitățile sale îndoielnice, își dă seama că este peste cap și trebuie să iasă – chiar dacă este în detrimentul relației cu Jasmine – sau al vieții sale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2019

Background
  • NETUSubtitrat Romana - HD
  • JetloadSubtitrat Romana - HD
<iframe width="560" height="315" src="https://fsgratis.com/playerembed/1/50399/1/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Daca nu va descurcati cu site-ul dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.
Am adaugat sectiune de cereri, daca nu gasiti ceva pe site dati un click aici

Comentarii 0